برنامه مشترک MIT در زمینه علم و سیاست در زمینه تغییرات جهانی، ریسکها و فرصت های بخش کشاورزی را بررسی میکند.
هنگامی که به تاثیر جهانی بر میآید، کشاورزی هر دو راه را کاهش میدهد. با توجه به بی نظیری از تغییرات اقلیمی، جمعیت و رشد اقتصادی، کشت محصولات و دامها باعث تغییر غلظت جوی در گازهای گلخانهای در حال گرم شدن میشود و به آلودگی مناطق آب شیرین و ساحلی. ارزیابی خطرات به بخش کشاورزی و بخش کشاورزی و شناسایی فرصت هایی که برای رشد بخش در این بخش در میان تغییرات جهانی ضروری است ضروری است.
برای بررسی چالشها و فرصتها برای این بخش، برنامه مشترک MIT در زمینه علم و سیاست تغییرات جهانی، یک کارگاه یک روزه، کشاورزی و تغییر جهانی: نیروهای رانندگی، مشارکت در تغییر جهانی و خطرات آب و هوایی را در محوطه دانشگاه MIT برگزار کرد. 1. این کنفرانس در حدود 100 نفر از افراد ثبت نام شده در اینترنت و شخصی از صنعت، دولتی و دانشگاهی بود که سومین سری کارگاه های برنامه بود. کارگاه های قبلی تحقیقات آب و انرژی را مورد بررسی قرار دادند.
در طول روز، شرکت کنندگان در بحث های مفصلی با متخصصان برنامه کشاورزی مشترک مشغول به کار بودند که هرکدام از آنها سه پانل را در مورد نیروهای رانندگی برای کشاورزی، کشاورزی به عنوان متحد تغییر جهانی و خطرات آب و هوایی برای کشاورزی تحویل داد.
نیروهای رانندگی برای کشاورزی.
با توجه به اینکه بخش کشاورزی باید از طریق زنجیره ارزشمند زنجیرهای و تحولات تکنولوژیکی برای پاسخگویی به نیازهای بیشتری از جمعیت و رشد اقتصادی کار کند، جان ریللی، مدیر برنامهی مشترک، پیش بینی های تقاضای و قیمت مواد غذایی، دام و محصولات کشاورزی را از مشترک. چشم انداز افزایش قابل توجهی در تولید غذا به وسیله رشد جمعیت و رشد اقتصادی و نیز تحول زنجیره ارزش نشان میدهد، با رشد سریع تر دامها نسبت به محصولات.
Reilly میگوید: این تغییر نحوه تولید، پردازش، فروش و تحویل غذا را تغییر میدهد و پیامدهای آن در سراسر بخش و برای کشاورزان، به ویژه در کشورهای در حال توسعه، میگوید. رشد سریع تر عملکرد موجب افزایش قیمتها و فشار های جنگل زدایی خواهد شد.
دانشمند تحقیقاتی مشترک کنست استراتژیک نشان داد که میزان آب در جامعه برای کشاورزی، بازتابی از آب و هوا، سطح توسعه اقتصادی و سیستم ارزش در حال رشد است. با توجه به این که 70 درصد از مصرف روزانه آب آشامیدنی امروز برای آبیاری است و تا سال 2050 حدود 17 درصد از کل آب مورد استفاده در کشاورزی در معرض خطر قرار گرفتن در معرض رشد اقتصادی، رشد جمعیت و رشد شهری و حفاظت از محیط زیست قرار میگیرند، Strzepek چندین روند را برجسته میکند.
Strzepek میگوید: شما میتوانید انرژی زیادی را صرف هزینه آب و امنیت غذایی کنید، که یک مطالعه را انجام داد که نشان میدهد که کشاورزی دارای کمترین ارزش حاشیهای در تمام بخش های اقتصادی است. رشد سریع و شهرنشینی در آفریقا و افزایش نیروی آبی، که باعث افزایش تقاضای آب میشود، مشاهده میشود. ما در آینده سرمایه گذاری میکنیم؟
دانشمند تحقیقاتی مشترک Muge Komurcu روش ضریب نفوذ او را برای تولید طرح های آب و هوایی محلی با وضوح بالا که میتواند برای هدایت تولید محصولات محلی مورد استفاده قرار گیرد، توصیف کرد. او با استفاده از مدل آب و هوایی منطقهای با اجزای جزئیات جغرافیایی و جوی، متغیرهای آب و هوایی، از جمله دما و بارش را با وضوح بالا (کمتر از 4 کیلومتر و ساعات روزانه)، بازیافت آب و هوای تاریخی، به عنوان مثال، شمال شرقی U. S. و عربستان سعودی با درجه بالایی از دقت.
Komurcu گفت: داشتن این اطلاعات به کاربر نهایی اجازه میدهد که در مقیاس های محلی و منطقهای تصمیم گیری کند. به عنوان مثال، ما میتوانیم تغییرات در فصل مطلوب برای رشد محصولات، روزهای درجه رشد، تغییرات روزانه در تابش خورشید، تغییرات در حداقل دمای روزانه و نرخ بارش را تعیین کنیم.
Elodie Blanc، پژوهشگر برنامهی تحقیقاتی یک روش ساده و سریع برای ارزیابی اثرات زیست محیطی بر عملکرد محصول ارائه کرد. ترکیب بهترین دو روش مدل سازی محصول مدل های مبتنی بر فرایند که طیف گستردهای از شرایط آب و هوایی و محیط زیست را شبیه سازی میکند اما به صورت محاسباتی مورد نیاز است و مدل های آماری که بر اساس داده های عملکرد مشاهده شده و کارآمدتر هستند، اما به مجموعه داده های ناقص داده تکیه میکنند، بلان شبیه سازهای آماری.
بلان میگوید: هدف ما این است که یک ابزار قابل دسترسی برای جامعه تحقیق گسترده تر به دنبال برآوردهای کمی از تاثیرات تغییرات آب و هوایی، که شبیه سازان ارزیابی کارآمد از چندین محصول در سطح ملی یا منطقهای برای تعدادی از شرایط آب و هوایی را فراهم میکند.
کشاورزی به عنوان متحد جهانی تغییر میکند.
معاون برنامه ریزی مشترک C. آدام Schlosser بررسی میزان استفاده از زمین و پوشش زمین را تحت تاثیر قرار آب و هوای محلی، منطقهای و جهانی با جذب و یا هدایت انرژی دریافت شده از خورشید. وی خاطرنشان کرد که در سطح منطقه، تغییرات در استفاده از زمین و پوشش زمینی منجر به تغییرات مربوط به آلبدو (بازتاب)، رطوبت خاک، تاج پوشش و ویژگی های گیاهی میشود که میتواند به طور کلی گرم شدن کره زمین از گازهای گلخانهای کلیدی جو. Schlosser با اشاره به مطالعهای که او در زمینه اثرات آب و هوایی جایگزین جنگل های بارانی گرمسیری با محصولات زراعی برای سوخت های زیستی کرد، نشان داد که بر خلاف سرعت یخچال چرخه کربن جهانی.
وی گفت که مرز در این تحقیق، بدست آوردن درک و اعتماد به نفس در مورد این که [استفاده از زمین و پوشش زمین] تغییرات بارش باران را تحت تاثیر قرار میدهد، گفت:. آنچه که ما باید در مورد این مسئله مطرح کنیم، ابزارهای مدل سازی دقیق تر است، بنابراین ما واقعا میتوانیم جزئیات را در پشت بارش و فرایندهایی که آن را کنترل میکنیم، بدست آوریم.
David Kicklighter، یکی از همکاران برنامه مشترک تحقیقات آزمایشگاه زیست شناسی دریایی، نتایج حاصل از یک مطالعهای را که او همکاری کرده بود، ارائه کرد که اثرات دو روش برای تولید زیستی سوخت را گسترش میدهد و زمین های کشاورزی را افزایش میدهد. تشدید کشت در زمین های کشاورزی موجود بر روی توانایی زمین برای جدا کردن یا از بین بردن کربن.
استفاده بیشتر از زمین های کشاورزی اجازه میدهد که کربن در زمین هایی که برای تولید سوخت های زیستی مورد استفاده قرار میگیرند با برخی از کاهش کربن همراه با جابجایی سایر زمین های مدیریت شده، گفت: Kicklighter. گسترش زمین های کشاورزی برای تولید سوخت های زیستی باعث میشود که کربن بیشتر در زمین هایی که برای تولید سوخت های زیستی استفاده میشود و جابه جایی سایر زمین های مدیریت شده.
نایین وینچستر، دانشمند اصلی تحقیقاتی مشترک، دو تحقیق را که در زمینه راندمان اقتصادی و محرک انتشار گازهای گلخانه ای.
در اولین مطالعه او با استفاده از یک مدل جهانی اقتصاد کشاورزی-اقتصادی برای تخمین دامنه و هزینه های آب های بیشتر برای زمین های 282 رودخانهای جهانی و شبیه سازی تاثیرات کمبود آب. او دریافت که تغییرات در دسترسی به آب تاثیرات کوچکی بر روی غذاهای جهانی، انرژی زیستی و نتایج زمین در سطح جهانی دارد (به دلیل بخشی از پاسخ های آبیاری و ذخیره سازی)، اما تاثیرات بالقوه بالاتری در سطح منطقه ای.
این ابزار میتواند تاثیر طیف گستردهای از سیاستها و تغییرات در دسترسی آب به مواد غذایی، انرژی های زیست محیطی و نتایج استفاده از زمین در سطح منطقهای و جهانی را برآورد کند، در حالی که محدودیت منابع آب در سطح حوضه و تغییرات قیمت های ناشی از زیرساخت های آبیاری.
در دومین مطالعه، وینچستر میزان انتشار دی اکسید کربن حیات را بر اساس بخش اقتصادی تخمین زد، و هر بخش را به صورت مجموع هزینهای مستقیم (از استفاده از سوختهای فسیلی) و انتشار غیر مستقیم (با سایر ورودیهای مورد استفاده در هر بخش). او دریافته است که انتشار غیر مستقیم دی اکسید کربن سهم بزرگی از انتشارات چرخه عمر را برای اکثر بخشها تشکیل میدهد و صرفنظر از بخش های مربوط به انرژی بخش هایی با شدت بیشتر دی اکسید کربن در U. S. شامل حمل و نقل، مواد معدنی غیر فلزی (e. g. سیمان)، فلزات غیر آهنی (e. g. آلومینیوم) و آهن و فولاد.
خطرات آب و هوایی برای کشاورزی.
Schlosser همچنین یک روش را توصیف کرد که وی و دانشمند برنامه پژوهشی شیانگ گاو برای پیشبرد فرکانس رویدادهای شدید آب و هوایی مانند صد ساله و امواج گرمایشی یا هر رویدادی که تهدیدی برای خسارت. این اطلاعات میتواند از تصمیم گیرندگان در بخش کشاورزی حمایت کند تا به این ترتیب انطباق یابد. روش شناسایی الگوهای مشاهده شده در مقیاس بزرگ در جو را با رویدادهای شدید ثبت شده در یک مکان خاص (یا زمینه) مشخص میکند. اعمال این انجمنها به یک مجموعه یا مجموعهای از شبیه سازی مدل های آب و هوایی آینده میتواند یک توافق قوی در روند این رویداد شدید در سراسر گروه ایجاد کند.
Schlosser میگوید: با اتصال مشاهدات در مکان های مورد علاقه در طول مدت زمان های طولانی با اطلاعات در مقیاس بزرگ و استفاده از این انجمنها در یک مدل آب و هوا، توافق بسیار قوی تر در روند را میگیرید. تا زمانی که اطلاعات [رویداد شدید] را در سایت میدان داشته باشیم و میدانیم که چه نوع وقایع برای یک محصول خاص آسیب میرساند، این نوع تجزیه و تحلیل میتواند خطرات مربوط به آسیب زراعی را در یک محل مشخص شده مرتبط با این رویدادها به شما بدهد.
آنجلو گورگل، استاد دانشی در دانشکده اقتصاد سائوپائولو و همکار برنامه مشترک، تاثیرات بالقوه اقلیمی را بر نتایج کشاورزی جهانی و منطقه بین 2015 و 2050 ارزیابی کرد. بر اساس بررسی IPCC 2014 در مورد اثرات آب و هوایی بر محصولات، Gurgel مجموعهای از اثرات بهره وری از محصول و دامداری را از تغییرات اقلیمی کشف کرد و آنها را در یک نسخه جدید از مدل برنامه های اقتصادی برنامه ریزی اقتصادی و سیاست های EPPA با تقسیم بندی دقیق کشاورزی.
Gurgel میگوید که تاثیرات منفی آب و هوا بر تولید محصول و بهره وری دامها به شدت بر قیمت تاثیر میگذارد، زیرا تغییرات کاربری زمین میتواند چنین تاثیرات را کاهش دهد. قیمت محصولات کشاورزی تا سال 2050 به میزان 8 درصد و قیمت محصولات دام 28 درصد خواهد بود. ضروری است که 70 میلیون هکتار مزرعه و 17 میلیون هکتار مراتع در سطح جهانی برای جبران اثرات آب و هوایی بر تولید، افزایش یابد. مشکل این استراتژی انطباق این است که آن را 1 بیشتر منتشر میکند. 9 میلیارد تن CO2 از تغییرات استفاده از زمین، تقویت تاثیرات آب و هوایی.
اروان مونیر، محقق ارشد پژوهشی مشترک، ارزیابی خاصی از منطقه و محصول را برای خطرات احتمالی آب و هوایی برای U ارائه کرد. S. بهره وری کشاورزی بر اساس یک مطالعه که منجر به ارائه سهامداران بخش کشاورزی با اطلاعات اضافی که آنها نیاز به تصمیم گیری آگاهانه تر است. به طور خلاصه، محققان نتایج حاصل از مدل آب و هوا و محصول را با پیش بینی های پنج شاخص مفید از روزهای خشکی، استرس گرما، روزهای یخبندان، طول فصل رشد و آغاز عملیات مزرعه که نشان میدهد راندمان پیش بینی شده.
مونیر گفت: ساخت مدل آماری برای ارتباط این شاخصها با تولید محصولات مختلف بود. کار ما یک روش جایگزین برای بررسی سرنوشت کشاورزی در زیر تغییرات آب و هوایی را فراهم میکند که اطلاعاتی را که مربوط به کشاورزان نسبت به مدل های آب و هوا /.
الدوید بلان نتایج دو تحقیق را که او در زمینه تأثیر تغییرات آب و هوایی بر تولید محصول آبیاری در U. S. و پیشرفت روش برای بهبود ارزیابی آسیب محصول.
اولین مطالعه نشان داد که در U. S. تا اواسط قرن، تاثیر تغییرات آب و هوایی بر آبیاری، به شدت باعث کاهش تولید محصولات کشاورزی در برخی مناطق، به ویژه در جنوب غربی. انتظار میرود که تغییرات آب و هوا و تغییرات اجتماعی و اقتصادی، تحت تأثیر یک سناریو کسب و کار معمول، تاثیرات تنش آبی را بر عملکرد محصولات آبیاری ذرت، سویا، سورگوم و گندم کاهش دهد، اما شرایط بدتر شدن پنبه و علوفه.
بعضی از سطح سازگاری امکان پذیر خواهد بود، مانند انتقال زمین های زراعی به مناطق با آبیاری پایدار و یا تغییر به محصولات کم آب آبیاری و یا تکنولوژی آبیاری آبی بیشتر، گفت: بلان.
مطالعه دوم روشی را ارائه کرد که بتواند ارزیابی آسیب پذیری سریع تر، ساده تر و دقیق تر از ابزار های موجود را ارائه کند. با استفاده از الگوریتم های ساده برای داده های قابل دسترس در دسترس ماهوارهای از آسیب برنج در آسیای صخرهای در فیلیپین، این مطالعه یک شاخص آسیب برنج برنجی در سطح استان ایجاد کرد که تصمیم گیرندگان میتوانند برای تنظیم حجم واردات در پاسخ به آسیب های صخره ای.
به گفته تغییرات آب و هوا، فرکانس و شدت حوادث شدید آب و هوا را تغییر میدهد، روش جدید میتواند کشورهای مستعد طوفانی گرمسیری را قادر به پاسخ سریع تر به تلفات شدید برنج و سایر محصولات کشاورزی کند.
فرصت های همکاری.
با توجه به توانایی های برنامه های مشترک برای اعمال مدل های جهانی تغییرات آب و هوایی و تولید محصول به نگرانی های منطقه ای، محلی و محیط زیست، شرکت کنندگان در کارگاه کشاورزی تعدادی از زمینه های بالقوه برای همکاری. اینها شامل ارزیابی ریسک آب و راه حل های آبیاری پایدار، تحلیل بیشتر اثرات تغییرات آب و هوایی در کشاورزی و نحوه کشاورزی میتواند تغییرات اقلیمی را کاهش دهد و مدل های پیش بینی شده برای ذینفعان بخش کشاورزی را فراهم کند که میتواند تصمیم گیری را در حوزه های مختلف و سطوح کسب و کار.
Reilly میگوید که اکوسیستم تجاری کاملا درگیر این سرمایه گذاری است که سعی در حل این مسائل دارد و فعالیت های زیادی در بخش خصوصی با هدف تجاری شدن این دانش است. هدف ما تعامل با این اکوسیستم کسب و کار در بیشترین راه تولید است.
لطفاً در مورد مطلب فوق ستاره بدهید :
طراحی سایت آینده تولید مواد غذایی در بین تغییرات جهانی Rated 3 / 5 based on 1 reviews.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟